Reinfeldts och Sahlins mörkaste hemlighet

Vem skulle kunna tro att det finns en hemlighet som inte bara Reinfeldt och Sahlin delar på, utan alla riksdagsledamöter känner till detta. Ändå vägrar alla, som om de bara vore en enda person, att yppa ett enda ord till oss, folket, vi som röstat fram dom till deras positioner!

Det är minst sagt anmärkningsvärt!

Den information man undanhåller oss är det faktum att Sveriges riksdag medvetet har tagit ett beslut att över huvud taget inte lägga sig i något av den forskning som sker på människors hjärnor, mot deras vilja och med mycket stor risk för att de dör!

Utöver detta är Sverige det enda land som inte har en specifik lag mot tortyr! Är inte det minst sagt märkligt med tanke på att detta land i alla tider utgett sig för att vara en av världens största demokratier?

Sanningen är tyvärr att den svenska staten i mer än 60 år ljugit för oss och de tänker göra det igen i höst, när de låtsas kämpa mot varandra, fast det egentligen bara är en klolös ”catfight” som är iordningställd för oss i syfte och mening att än en gång föra oss bakom ljuset!

Hur ska jag som privatperson ställa mig till detta faktum att Sveriges regering godkänner att svenska universitetssjukhus och privatföretag dagligen torterar flera av mina vänner?

Tycker dom att jag ska vara tyst och låta dom ”forska/tortera” ifred eller ska jag försöka stoppa forskarna? Klart att svaret blir att försöka hjälpa, men vad gör en ensam människa bäst för att hjälpa? För min egen personliga del anser jag att spridning av information på internet är en bra väg att gå, men det finns självfallet många flera sätt att tillgå.

Igen, detta hemska faktum att det pågår forskning och tortyr på så enormt många människor, bara här i Sverige, mot deras vilja och att det är sanktionerat och godkänt av staten/regeringen!

Tack vare detta struntar forskarvärlden i att ens lämna redovisningar för  hur deras forskningsmiljoner använts. De är t o m så kriminella att de vägrar lämna ut forskningsrapporter, som klart ska redovisa vad de forskat på och vilka resultat man uppnått och framförallt hur man fått fram resultat vad gäller hjärnforskning på människohjärnan!

Utöver det vore det minst sagt intressant att se hur mycket forskningspengar olika forskare erhållit utan att ens göra en ekonomisk redovisning för detta!

Till och med den mest okunnige inom allt vad forskning heter och är förstår att det är absolut nödvändigt att använda levande hjärnor för att kunna forska på hjärnor! Det är faktiskt omöjligt att ta en fisk och säga att ”jag forskar på fåglars flygbeteende”! Ändå är det just detta forskarna gör mot oss, med fullt stöd av stat och regering.

Forskarna däremot försöker med skenmanövrar hävda att de experimenterar på möss- och katthjärnor. Frågan som då automatiskt ställs är så klart: Hur är det möjligt att forska inom talet, hörseln, lukten, känseln, smaken, synen och framförallt minnen, drömmar, tankar, utvärderingar av åsikter, ja t o m beteendepåverkan!

Denna forskning kan bara göras på levande människor i deras vardagliga miljö, alltså på dig och mig!

Självklart är det svårt att förklara så att gemene man förstår hur det här går till. Troligen anser läsare att den som skrivit detta är ute och cyklar när jag pratar om hjärnimplantat. Problemet är bara att det inte är nån fantasi eller ens en liten konspirationsteori. Det är sant, vartenda ord!

Jag vill så gärna sprida information om dessa övergrepp och denna forskning på ett enkelt sätt men det är nästan ogörligt. Dock lägger jag ändå ut en länk där du själv kan söka lite mer information om detta.

Det är inte jättemycket läsning, men det är ett bevis på att staten vet om att den här forskningen både pågår och att den är mycket farlig om den används på fel sätt, vilket den alltså gör!

När du läst igenom den korta artikeln och eventuellt har frågor att ställa går det bra att lämna kommentarer med frågor, påståenden etc, jag kommer att besvara alla frågor som ställs.

http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/allmant/article31269.ece

OBS att ovan nämnda länk till artikeln skrevs redan 2004 och redan då fanns det som forskare nu i efterhand förnekar, nämligen att  forskningen ens existerar, trots att den är officiellt bekräftad!

Det kan bara betyda en sak och det är att de blivit tystade med antingen hot eller mutor!

Betänk också att det nu gått ytterligare 5 år. Hur mycket längre har inte forskningen nått nu!

Annonser

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 svar to “Reinfeldts och Sahlins mörkaste hemlighet”

 1. Josef Boberg Says:

  Apropå Fredrik Reinfeldt (video 8 min)

 2. Stig Olsson Says:

  Tack Josef för den här videon!

  Konstigt nog har jag inte sett det här inslaget?!?!?! Men jag kommer definitivt att lägga ut den på några andra bloggar också, även om det är för sent sett ur den synvinkeln att landets människor hamnat på offeraltaret för FRA-lagens genomförande.

  Svenska politiker är inte ett dugg bättre än Hitler, Stalin, Mao, Caesar, Lenin, Pol Pot med flera!

  Fy tusan vad övervakningen redan har kostat många människoliv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: