Statens dolda vapen mot folket

Det pågår en civil-militär forskning inom medicinsk nanoteknologi och multimedia kapar människors hjärnor på svenska sjukhus bakom en juridisk täckmantel i ett illegalt och storskaligt forskningsprojekt.

I det av EU prioriterade sjunde ramprogrammet satsar man 500 miljarder kr de kommande sju åren för att stödja IKT– (informations- och kommunikationsteknik) och FET-forskning (Future and Emerging Technologies) Vilket har medfört att ett dolt kriminellt forskarsyndikat har utvecklats i Sverige. En forskarregim, som ställt sig över och utanför svensk lagstiftning och som forskar på människors hjärnor utan informerat samtycke.

Människor som besöker sjukhus har injicerats med nanoelektronik och är i och med detta förslavade under resten av sina liv.

Multimediauppkopplingar har gjorts på deras hjärnor. Efter bara några år har nanodatorerna lärt sig att läsa deras tankar, det kallas ”syntetisk telepati”. Lärande programvaror med artificiellt tal inventerar och kopierar offrens hjärnor och liv i automatiska forskningsprocesser som pågår dygnet runt. På detta sätt visualiseras det egna jaget/medvetande. De fleråriga dialogerna mellan forskarnas datorer och hjärnor spelas in. Via ett stort antal av dessa inspelningar skapas ett artificiellt/konstgjort medvetande.

Denna forskning slår inte bara ut de uppkopplade personerna, vilka p g a föråldrad psykvård/juridisk täckmantal fortfarande idiotförklaras och hamnar på mentalsjukhus. Hela denna människogrupps sociala liv, deras barn, fruar, släktingar, vänner och arbeten mals sakta sönder av den dolda och plågsamma forskningen.

Forskarrapporter om denna teknologi undanhålls medvetet och när någon söker information efter vad som pågår hänvisar Vetenskapsrådet iskallt dessa utsatta människor till att ”försiktighetsprincipen” skall gälla inom svensk forskning med nanoteknologi, vilket gör att forskarna skoningslöst och ostraffat kan fortsätta låta sina lärande datorer forska sönder människor.

Vanliga normala människor, som tidigare aldrig tagit någon medicin, pressas så hårt av denna forsknings nya multimediametoder, med ”röster i huvudet” att de tvingas uppsöka sjukvård och medicineras mot en teknologi, inte en sjukdom!

Förfarandet är ett mycket raffinerat och osynligt sätt att bakom en juridisk täckmantel kartlägga olika mediciners inverkan på människan i sin naturliga miljö. Samtliga kognitiva beteenden och känslor kan datorsimuleras före och efter medicinering.

Samtliga konventioner för mänskliga rättigheter och lagstiftningar som ska förhindra oetisk forskning, utan informerat samtycke, på människor är i och med nanoimplantat/biologiska chip tandlös.

En juridisk täckmantel uttnyttjas av forskarna som kallas för ”psykosliknande sjukdomstillstånd”, människor som utsätts för denna forskning är chanslösa.

Professor Göran Hermerén skrev ett 30-sidigt dokument till EU-kommissionens etikråd redan 2005 http://ec.europa.eu/european_group_ethic…cs/avis20_en.pdf

Där skriver han bl a om faran av hjärnimplantat och efterlyser en etisk debatt, tyvärr ser det ut som att denna debatt aldrig kommer att ske!

Teolog Ulf Görman vid Lunds Universitet skrev 2007 i Vetenskapsrådets bok ”Där Guld Glimmar Blått” så här; ”Nu öppnar vi dörrar till ett okänt område där vi inte vet hur vi ska tillämpa etiken. Vad ska man tillåta och vad ska man inte tillåta när man kan göra elektrodimplantat som både kan påverka och läsa av hjärnan”?

Görman tar upp exemplet med att undersöka inlärning och minne.

Mikroimplantat kan ge helt nya möjligheter att förstå hur vi lär oss och minns saker, och därmed också varför vi glömmer och har svårt att lära oss. Samtidigt kan det uppfattas som en form av övergrepp att på det viset titta in i vår mest privata mentala värld.

I boken slår Ulf Görman redan 2007 fast denna kommunikation med hjärnan, samt att de konventioner om mänskliga rättigheter som finns inte är tillämpliga.

Det obehagliga med hela denna utveckling är att de mål som finns uppsatta inom svensk forskning omöjligt kan göras utan studier med nanoteknlogi och ”syntetisk telepati” på människor i sin naturliga miljö under lång tid.

Att svenska forskare inte skulle delta i utvecklingen av dessa implantat är uteslutet.

Att forskarna inte skulle studera tankeläsning på människan i sin naturliga vardag är helt uteslutet.

Att världsledande Stockholm Brain Institute inte skulle delta i denna kriminella forskning är helt uteslutet.

Teknologierna är här för att stanna. Det går inte att stoppa datorvetenskapens kloning av en människas hjärna, utveckling av chip och programvaror för tankeläsning,  utveckling av artificiella medvetanden och kollektiv intelligens, samt ur detta programvaror som i övervakningskameror kan identifiera människors ansikten.

All denna forskning pågår just nu, utan allmänhetens vetskap.

Ämnet måste omedelbart upp till en etisk debatt.

Frågan är nu; vad ska människor i Sverige göra när dom utan informerat samtycke implanterats för forskning under en juridisk täckmantel? Nötas ut av ständig on-line uppkoppling på hjärnan under flera år och förlora sina identiteter för att dom idiotförklaras på grund av undanhållna forskarrapporter om denna teknologis existens? Hela detta område är minerat av profithunger,  något som är en mycket farlig situation för ett demokratiskt land.

Vi måste alla hjälpa till att stoppa efterkrigstidens värsta människoslaktare, dessa forskare som nu utför osynlig tortyr på människor med nano- och IT-teknologi.

Övergreppen har i det tysta skadat och påverkat 1000-tals människor. Sverige måste omedelbart skapa ett allmänt medvetande om dessa teknologier så att vi får en lag mot missbruk av dem.

Regeringen är ytterst ansvarig för dessa övergrepp, men mörklägger teknologin medvetet för att främja svensk forskning.

Så länge ett allmänt medvetande om denna teknologi saknas anser forskarna att forskningen är riskfri.

Nästa gång är det kanske du som blir förslavad vid ett akut sjukhusbesök.

Etiketter: , , , , , , , ,

Ett svar to “Statens dolda vapen mot folket”

  1. Josef Boberg Says:

    Jo… – så det gäller ju att hålla sig därifrån, verkligen… 💡

    Men vaddå… – wåra (video 4,5 min) ”kära” globala (video ca 10 min) MaktHavare och deras medlöpare (= flest i antal) finns ju överallt annars också, tyvärr tyvärr… 😥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: