Olagliga experiment på människor

Det utförs olagliga försök och experiment på människor utan deras personliga medgivande. Jag kan själv inte tro att någon frivilligt vill utsätta sig för försök som avser att ”kidnappa” hela deras hjärna och sedan utföra experiment som bara kan rubriceras som rena tortyren. Sen blir det ju inte bättre av att veta att försöken avses pågå tills försökspersonen mördas. Tyvärr finns det inget mer korrekt ord eftersom det är forskarnas ”våta dröm” att kunna se vad som händer i hjärnan just i dödsögonblicket.

De som utför försöken/övergreppen är bl a FRA (Försvarets RadioAnstalt), forskningsinstitut, sjukhus och stora globala företag som t ex IBM och AstraZeneca, bara för att nämna några här i Sverige.

Det groteska  är att dessa brott bryter mot alla tänkbara lagar och förordningar, samt sker med statens godkännande!

Problemen för försökspersonerna är flera. De mister sina privatliv som slås sönder och samman, t ex  mister de sina familjer, barn, vänner, släktingar, arbeten mm. Samtidigt blir även tredje part väldigt hårt drabbade eftersom t ex en make/maka mister sin livspartner, barn mister sina föräldrar etc.

I slutändan blir också dessa ytterst motvilliga försökspersoner en stor kostnad för samhället, ända tills den psykiska nedbrytningen gör att de drivs till vansinne och slutligen begår självmord!

Här är det viktigt att förstå att stat/regering totalt lagt locket på för alla medier, såsom TV, radio, tidningar, internet.  Det visar sig kanske bäst genom att det är näst intill helt omöjligt att finna någon som helst information om t ex nanoelektronikforskningen på svenska, samt verklighetens hemska baksidor.

Däremot går det alldeles utmärkt att söka information från USA där offentlighetsprincipen verkar gälla i mycket större omfattning än i Sverige.

Jag upplever det som att Sverige är ett rent diktaturland vad gäller skyldigheterna att öppet redovisa vad det är som sker bakom de stängda forskardörrarna.

Så länge som hemlighetsmakeriet tillåts fortsätta och journalister tillåter sig beläggas med munkavle kan den enda slutledningen bli att staten/regeringen faktiskt blir medskyldiga till både tortyr och mord. Det får aldrig glömmas bort att dessa experiment och tortyrmetoder pågår dygnet runt, utan avbrott, ända tills försökspersonerna får så allvarliga psykoser att de inte orkar leva längre.

Det är många många människor som försökt få stopp på den här tortyren, men svaret från sjukvården är lika genialt enkel som den är vidrig på så sätt att de ensidigt upprepar sitt mantra att dessa människor skall vända sig till den mentala sjukvården.

Psykvården i sin tur struntar i vad de har att säga och skriver slentrianmässigt ut recept på antidepressiva mediciner utan att göra vidare reflektioner om att det faktiskt är helt normala och vanliga människor som råkat i klorna på de mest omänskliga försök som kan utföras på en människa!

Tänk bara på hur vår syn är på Hitler och vad han gjorde. Tänk också på att det var i Tyskland, på 1930-talet som forskare började göra experiment såsom  hjärntvätt, indoktrinering, kontroll mm.

Nästan alla dessa forskare hamnade efter kriget i USA eller Sverige, där de fick total immunitet och välbetalda forskartjänster, bara för att våra forskare inte hade nått lika långt som Tyskland, men önskan om total kontroll över människor fanns även här!

Allt detta är ondskefullt och vidrigt, men ändå fortsätter de att göra minst lika vidriga experiment år efter år utan att någon lyckas göra något åt det!

När ska den svenska journalistkåren våga göra sitt egentliga jobb?

Jag tycker det är viktigt att läsa dessa länkar som bekräftar det jag skrivit, så att ingen kan säga sig vara ovetande längre:

http://nathaliesview.wordpress.com/2009/09/11/hjarna-dator-interaktion/

http://www.wired.com/science/discoveries/news/2007/11/nanoradio

http://www.bionicgate.com/ethical-aspects-of-ict-implants-in-the-human-body/

http://www.bionicgate.com/wp-content/uploads/2009/10/Nanorevolutionen.pdf

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2009:0184:FIN:EN:PDF

men den finns översatt till svenska här: http://www.bionicgate.com/eu-kommissionen-nya-horisonter-for-ikt-%e2%80%93-en-strategi-for-framtida-och-ny-teknik-i-europa/

http://ec.europa.eu/european_group_ethics/docs/avis20_en.pdf

http://www.scribd.com/doc/12734291/Chemtrails-HAARP-Mind-Control

Annonser

Etiketter: , , , , , , , ,

9 svar to “Olagliga experiment på människor”

 1. Henrik Says:

  Har själv haft det tvivelaktiga nöjet att vara försöksperson.Systematiskt har mitt liv brutits ner.Nu arbetslös,’vansinnig’,men utan sjukpenning o snart hemlös.’Insatserna’ sker koordinerat mot targeted individuals.Mål:Förintelse

 2. Henrik Says:

  Efter 911 har utrensningar i tysthet o i stor skala skett av akademiker i utbildningsväsendet i Sverige som utvecklats till ett ledande mind control society

 3. zanning Says:

  Är du fortfarande försöksperson eller handlade det om nåt annat?

  Jag vill bara ge dig tipset att om du fortfarande har ett implantat i dig tycker jag att du ska kontakta http://www.bionicgate.com eller http://www.mindcontrol eller http://www.cyberliv.se för de jobbar hårt för alla med sina implantat.

 4. nathaliesview Says:

  Henrik,

  Instämmer…sedan 911 har non-lethal weapons attackerna exploderat mot civilbefolkningarna i både Europa och USA.

  Är du fortfarande en ”försöksperson”? De släpper väl inte ut någon…eller?

  Mvh/Nv

 5. nathaliesview Says:

  Hej Mr. Zanning,

  OBS! att det inte är nödvändigt med implantat för att bli missbrukad och torterad!

  US Patents för Tanke Kontroll och Beteende Modifiering:
  http://www.rense.com/general3/patent.htm

  Mvh/Nv

 6. zanning Says:

  Jag har sett att det du säger stämmer, idag går det att utföra regelrätt tortyr på människor i deras hem, bilar, jobb, ja överallt.

  Tänk om fler förstod att LOIS/LOFAR och FRA m fl samarbetar med forskarna i denna fruktansvärda tortyr av oskyldiga människor!

  Därför är det bra att fler och fler sätter ut avtryck på internet så att det går att hänvisa folk till flera sidor där de kan läsa mycket av all viktig information som faktiskt finns, plus att mer och mer går att läsa om på svenska, vilket det inte varit så mycket av tidigare.

  Där har vi som skriver en jätteviktig uppgift att fylla!

 7. nathaliesview Says:

  Korrekt…det finns inte många webbsidor på svenska i ämnet, tyvärr.

  Trots att det torde finnas ett ganska stort antal offer för tekniken där ute, då Sveriges olika myndigheter varit sysselsatta bakom kulisserna sedan 60-talet med terrorn.

  Kanske en avgörande faktor har varit/är att skiljelinjen mellan militär/underrättelsetjänstverksamhet och psykriatrin är hårfin. (Googla COINTELPRO eller US Electromagnetic Weapons and Human Rights)

 8. nathaliesview Says:

  Soleilmavis har arbetat för FOI ( the Swedish Defense Research Agency, [www.foi.se] Institutionen för försvar och säkerhet, system och teknik.
  Hon arbetade med komplicerade tekniska system för dagens krav på både den militära och civila sfären.
  När hon var informerad om syntetisk telepati och Stockholm Brain Institute, beslutade hon av etiska skäl att lämna alla statliga projekt och i stället dela denna information för att stoppa offren från lidande. Se hennes webbsida: Synthetic Telepathy

 9. nathaliesview Says:

  Här kommer länken igen. http://peacepink.ning.com/forum/topics/synthetic-telepathy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: